Εμμηνόπαυση: Τα επίπεδα ορμόνης των ωοθηκών μπορούν να προβλέψουν την οστική απώ…

Εμμηνόπαυση: Τα επίπεδα ορμόνης των ωοθηκών μπορούν να προβλέψουν την οστική απώλεια

Χαμηλότερα επίπεδα μιας ορμόνης που παράγεται από τις ωοθήκες συνδέoνται με κίνδυνο οστικής απώλειας στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.

Οικιστική περιοχή και κίνδυνος διαβήτη

Οικιστική περιοχή και κίνδυνος διαβήτη

Το κοινωνικό περιβάλλον έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία.

Η καισαρική τομή αυξάνει τον κίνδυνο παιδικής παχυσαρκίας

Η καισαρική τομή αυξάνει τον κίνδυνο παιδικής παχυσαρκίας

Όσα παιδιά γεννιούνται με καισαρική, έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να γίνουν παχύσαρκα, έως να φθάσουν στην ηλικία των 5 ετών, ή να έχουν άσθμα έως τα 12 τους.

Έξυπνες Τροφές

Έξυπνες Τροφές (277)

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 04:02

Μηλόξυδο και ωφέλη για την υγεία

Written by

Το ξίδι μηλίτης μήλου έχει χρησιμοποιηθεί ως τονωτικό της υγείας για χιλιάδες χρόνια. Έρευνες δείχνουν ότι έχει πολλά οφέλη για την υγεία, όπως η μείωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

Η ρίγανη είναι ένα μαγειρικό και φαρμακευτικό βότανο που ανήκει στην οικογένεια των λαμιωδών αγγειόσπερμων δικότυλων φυτών (Lamiaceae).

Μία μόλις μερίδα σουσάμι (περίπου 3 με 4 κουταλιές της σούπας) είναι εξαιρετική πηγή περισσότερων από 10 διαφορετικών θρεπτικών συστατικών. Πρόκειται στην κυριολεξία για έναν μικροσκοπικό διατροφικό θησαυρό!

Με μόλις 19 θερμίδες ανά κουταλιά της σούπας, η πάπρικα προσθέτει μόνο μια αμελητέα ποσότητα στην ημερήσια πρόσληψη θερμίδων σας, αλλά έχει είναι γεμάτη με θρεπτικά συστατικά.

Το αγγούρι διαθέτει πολλά οφέλη στην υγεία μας καθώς την προστατεύει και την βελτιώνει, ενώ την ίδια στιγμή έχει πολύ λίγες θερμίδες.

Με ευχάριστη γεύση, εύκολα στη χώνεψη και πολλά θρεπτικά συστατικά, τα σύκα έχουν πολλά οφέλη για την υγεία και θα μπορούσαν να είναι από τα βασικά διατροφικά στοιχεία ενός υγιεινού πρωινού, αφού:

Το μουρουνέλαιο, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, είναι το αιθέριο έλαιο που εξάγεται από το συκώτι του ψαριού “μουρούνα” ή “γάδου” (Gadus morhua).

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 04:27

Γιατί τα Κεράσια αποτελούν διατροφικό θησαυρό

Written by

Τα κεράσια είναι ένα φρούτο με μεγάλη διατροφική αξία.

Αν υπάρχει μία τροφή που καταναλώνουν περισσότερο από κάθε άλλη επαγγελματίες αθλητές σε όλον τον κόσμο, αυτή είναι το ταπεινό ελληνικό γιαούρτι.

Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 04:08

Τα θετικά της Μπύρας για τον οργανισμό

Written by

Η μπύρα έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία μας.

Σελίδα 1 από 20

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ανάπτυξη - Σχεδίαση: ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ