Οι παχύσαρκες είναι πιο πιθανό να γεννήσουν πρόωρα

Οι παχύσαρκες είναι πιο πιθανό να γεννήσουν πρόωρα

Το υπερβάλλον βάρος συνδέεται στενά με ορμονικές διαταραχές και προβλήματα γονιμότητας ενώ όταν συνδυαστεί με την εγκυμοσύνη δημιουργεί ποικίλες δυσκολίες σ’ αυτή τη κρίσιμη και ση...

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι για τους άνδρες από τα αναβολικά στεροειδή

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι για τους άνδρες από τα αναβολικά στεροειδή

Οι άνδρες που χρησιμοποιούν ανδρογόνα αναβολικά στεροειδή - όπως η τεστοστερόνη - ενδέχεται να βρεθούν αντιμέτωποι με μεγαλύτερο κίνδυνο πρόωρου θανάτου και να αντιμετωπίσουν περισ...

Η παχυσαρκία ρίχνει τις άμυνες του ανοσοποιητικού στο λεπτό έντερο

Η παχυσαρκία ρίχνει τις άμυνες του ανοσοποιητικού στο λεπτό έντερο

Σύμφωνα με μελέτη γάλλων ερευνητών η παχυσαρκία ρίχνει τις άμυνες του ανοσοποιητικού στο λεπτό έντερο, καθώς τα κύτταρα του ανοσοποιητικού που είναι περισσότερα στα παχύσαρκα άτομα...

Έξυπνες Τροφές

Έξυπνες Τροφές (303)

Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019 04:58

Τα οφέλη του να πίνετε ζεστό νερό

Written by

Η κατανάλωση αρκετού νερού μπορεί να στηρίξει το δέρμα, τους μύες και την υγεία των αρθρώσεων. Το νερό βοηθά τα κύτταρα του οργανισμού να απορροφούν θρεπτικά συστατικά και να καταπολεμούν τις λοιμώξεις.

Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 04:51

Τα εντυπωσιακά οφέλη του Λιναρόσπορου

Written by

Λόγω του διατροφικού του προφίλ, ο λιναρόσπορος έχει ερευνηθεί ως ένας αποτελεσματικός τρόπος να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένης της δυσκοιλιότητας.

Οι χρωματιστές πιπεριές έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C που λειτουργεί ως φυσικό αντιοξειδωτικό.

Σάββατο, 27 Απριλίου 2019 04:51

Μαύρο Τσάι και ευεργετικά οφέλη

Written by

Τα τελευταία χρόνια το πράσινο τσάι είναι αυτό που κερδίζει τις εντυπώσεις και την προσοχή του κόσμου, όμως το μαύρο τσάι δεν υστερεί καθόλου στο πεδίο της υγείας. Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε αυτά τα δύο;

Τα κρεμμύδια αποτελούν εντούτοις ένα από τα πιο μελετημένα από τους επιστήμονες λαχανικά για τη συμβολή τους στη βελτίωση της υγείας και τη μείωση του κινδύνου πολλών χρόνιων παθήσεων.

Το καρότο είχε, έχει και θα έχει μοναδικές ιδιότητες για την ανθρώπινη υγεία. Υπάρχει πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων που επαληθεύουν πως η αυξημένη πρόσληψη πλούσιων σε αντιοξειδωτικά φρούτων και λαχανικών, όπως το καρότο, μειώνει τον κίνδυνο για εκδήλωση καρκίνου και καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Tα τελευταία δύο χρόνια, κλινικές έρευνες ρίχνουν φως στη συμβολή του στην βελτίωση της φυσικής ικανότητας, της αθλητικής απόδοσης αλλά και της αποκατάστασης του οργανισμού!

Τα κόκκινα μανιτάρια αυτά περιέχουν σημαντικά θρεπτικά συστατικά, όπως αντιοξειδωτικά, β-γλυκάνες και αμινοξέα.

Οι αγκινάρες έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, ενώ είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. Ιδιαίτερα υψηλή σε φυλλικό οξύ και βιταμίνες C και K, παρέχοει επίσης σημαντικά μέταλλα, όπως μαγνήσιο, φώσφορο, κάλιο και σίδηρο.

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 04:45

Αλεύρι Μπανάνας για αίσθημα κορεσμού

Written by

Το αλεύρι μπανάνας φτιάχνεται από άγουρες πράσινες μπανάνες και χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στην Αφρική και την Καραϊβική, ως φθηνή εναλλακτική του αλευριού σίτου.

Σελίδα 1 από 22

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ανάπτυξη - Σχεδίαση: ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ