Η απώλεια βάρους σε παχύσαρκους ασθενείς χαρίζει χρόνια ζωής

Η απώλεια βάρους σε παχύσαρκους ασθενείς χαρίζει χρόνια ζωής

Μια ακόμα μελέτη για τη σχέση της βαριατρικής επέμβασης με την καλυτέρευση της ζωής ενός παχύσαρκου έρχεται να επιβεβαιώσει προηγούμενες μελέτες και να τονίσει ότι το σημαντικότερο...

Η παχυσαρκία πριν την εγκυμοσύνη συνδέεται στενά με τη νεογνική θνησιμότητα

Η παχυσαρκία πριν την εγκυμοσύνη συνδέεται στενά με τη νεογνική θνησιμότητα

Η παχυσαρκία πριν την εγκυμοσύνη συνδέεται στενά με την παιδική θνησιμότητα και η συμμόρφωση με οδηγίες σχετικά με την αύξηση βάρους στην εγκυμοσύνη έχουν περιορισμένη επίδραση στο...

Έξυπνη εφαρμογή σύμμαχος των ατόμων με διαβήτη

Έξυπνη εφαρμογή σύμμαχος των ατόμων με διαβήτη

Στη βελτίωση της καθημερινότητας των ελλήνων ασθενών με διαβήτη φιλοδοξεί να συμβάλλει η εφαρμογή D-Partner. Το νέο app απευθύνεται σε άτομα που πάσχουν από όλους τους τύπους διαβή...

Διατροφικά Μυστικά

Διατροφικά Μυστικά (1307)

Η διατροφή των καπνιστών είναι χειρότερης ποιότητας σε σχέση με τους μη καπνιστές ή τους πρώην, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Λάτρεις του καφέ που πίνουν περισσότερα από 3 φλιτζάνια την ημέρα μπορεί ενδεχομένως να μειώνουν τον κίνδυνο απόφραξης των αρτηριών, σύμφωνα με νέα έρευνα από τη Βραζιλία.

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 04:22

Chip στο δόντι αποκαλύπτει τι τρώτε

Written by

Αν έχετε τάση να κλέψετε στη δίαιτά σας, σκεφτείτε το δυο φορές, καθώς μικροσκοπικοί αισθητήρες στο στόμα μπορούν τώρα να παρέχουν πληροφορίες για το τι τρώτε και πίνετε, σε πραγματικό χρόνο.

Ακόμα και ένα milkshake με πολλά λιπαρά το οποίο περιέχει πλήρες γάλα και πολλή κρέμα και παγωτό –με περιεχόμενο σε λιπαρά και θερμίδες που βρίσκουμε στα γεύματα που τρώμε εκτός σπιτιού- μπορεί να φέρει χάος στα αιμοσφαίρια και τα αγγεία και να προκαλέσει αντίδραση από το ανοσοποιητικό σύστημα, αναφέρει μικρή έρευνα του Augusta University.

Έρευνες έχουν δείξει ότι το νερό μας επηρεάζει στις διατροφικές μας επιλογές και ότι επιλέγουμε να τρώμε πιο υγιεινά όταν το συνδυάζουμε με το γεύμα μας.

Οι έγκυες που κάνουν διατροφή με άφθονα φρούτα, λαχανικά και πλήρη δημητριακά, καθώς επίσης πίνουν πολύ νερό, έχουν σημαντικά μειωμένο κίνδυνο να γεννήσουν πρόωρα, σύμφωνα με μια νέα σκανδιναβική επιστημονική έρευνα.

Η κατανάλωση ενός φλιτζανιού τσαγιού καθημερινά μπορεί να προστατεύει την υγεία της καρδιάς, καθώς σχετίζεται με μια μείωση κατά 35% της πιθανότητας εμφράγματος ή άλλου σοβαρού καρδιαγγειακού επεισοδίου, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 04:12

Το μαγνήσιο σύμμαχος κατά της κατάθλιψης

Written by

Μέχρι σήμερα η μοναδική θεραπεία για την κατάθλιψη ήταν τα αντικαταθλιπτικά που μοιράζονται σωρηδόν στους πάσχοντες και η ψυχολογική υποστήριξη.

Καλά είναι τα νέα για όσους τρώνε συχνά πλήρη δημητριακά και φυτικές ίνες, καθώς μια τέτοια διατροφή απομακρύνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου από οποιαδήποτε αιτία, σύμφωνα με μια νέα μεγάλη αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Το φαγητό αργά το βράδυ συνδέεται άμεσα με το αυξημένο βάρος και την παχυσαρκία.

Σελίδα 1 από 94

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ανάπτυξη - Σχεδίαση: ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ