Η έλλειψη ύπνου αυξάνει τον κίνδυνο διαβήτη τύπου 2

Η έλλειψη ύπνου αυξάνει τον κίνδυνο διαβήτη τύπου 2

Σε νέους ανθρώπους, μια ώρα ύπνου λιγότερη κάθε νύχτα αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2, αναφέρει έρευνα του St George's, University of London.

Ποδήλατο και περπάτημα στη δουλειά κατά της παχυσαρκίας

Ποδήλατο και περπάτημα στη δουλειά κατά της παχυσαρκίας

Το περπάτημα και το ποδήλατο, ακόμα και η χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς για τη μετακίνηση προς και από το χώρο εργασίας μπορούν να αντιμετωπίσουν την παχυσαρκία, ειδικά στη μέσ...

Mια ασθένεια που χτυπά κυρίως τις γυναίκες είναι η οστεοπόρωση, αλλά αφορά και σ…

Mια ασθένεια που χτυπά κυρίως τις γυναίκες είναι η οστεοπόρωση, αλλά αφορά και σημαντικό ποσοστό των ανδρών κυρίως από τα 50 τους χρόνια και μετά Mια ασθένεια που χτυπά κυρίως τις γυναίκες είναι η οστεοπόρωση, αλλά αφορά και σημαντικό ποσοστό των ανδ

Mια ασθένεια που χτυπά κυρίως τις γυναίκες είναι η οστεοπόρωση, αλλά ο ενδοκρινολόγος γνωρίζει πολύ καλά οτι ασθένεια αφορά  αφορά και σημαντικό ποσοστό των ανδρών κυρίως από ...

Διατροφικά Μυστικά

Διατροφικά Μυστικά (1175)

Οι άνθρωποι που μασάνε αργά το φαγητό τους όταν τρώνε έχουν μικρότερες πιθανότητες να παχύνουν και να αναπτύξουν μεταβολικό σύνδρομο, σύμφωνα με μια νέα ιαπωνική επιστημονική μελέτη.

Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 04:46

Φαγητό με παρέα και όχι μόνοι, γιατί;

Written by

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε από το επιστημονικό περιοδικό Obesity research & Clinical Practice, το να καθόμαστε μόνοι μας για φαγητό μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για την υγεία μας.

Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017 04:43

Ο ύπνος κάτω από 6 ώρες αυξάνει το βάρος

Written by

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Leeds στην Αγγλία, σε 1.615 ενήλικες διαπίστωσε ότι όσοι δεν κοιμούνται αρκετές ώρες ζύγιζαν πολύ περισσότερο σε σχέση με αυτούς που συμπλήρωναν 7 με 9 ώρες ύπνου κάθε βράδυ.

Έρευνα από το πανεπιστήμιο Ιατρικών Επιστημών Shahid Sadoughi στο Ιράν, έδειξε ότι το κύμινο όχι μόνο μπορεί να βοηθήσει το άτομο να κάψει μέχρι και 3 φορές περισσότερο λίπος, αλλά μειώνει με φυσικό τρόπο το επίπεδο κακής χοληστερόλης στο αίμα.

Μια πλήρη λίστα με τις υπερτροφές που βοηθούν στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ρευματοειδούς αρθρίτιδας δημιούργησαν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο KIIT της Ινδίας.

Τα οφέλη του ελαιόλαδου είναι πολλά και σημαντικά για την υγεία μας και βέβαια είναι αρκετά γνωστά. Ωστόσο, ανά διαστήματα έρευνες έρχονται να προσθέσουν νέες ιδιότητες που δεν φανταζόμασταν.

Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 04:40

Απαγορευτική τροφή το ψάρι στην εγκυμοσύνη;

Written by

Για πολλούς γιατρούς τα ψάρια αποτελούν μία απαγορευτική τροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα η κατανάλωση ψαριών μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά σας να αποφύγουν το παιδικό άσθμα.

Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017 04:59

Κόκκινο κρασί και πιθανότητες σύλληψης

Written by

Ένα ποτήρι κόκκινο κρασί την εβδομάδα βελτιώνει τις πιθανότητες σύλληψης, αναφέρει νέα έρευνα.

Έρευνα από την Κίνα υπέδειξε ότι άνθρωποι που καταναλώνουν πικάντικες τροφές μπορεί ενδεχομένως να τρώνε λιγότερο αλάτι και να έχουν χαμηλότερη αρτηριακή πίεση, μειώνοντας τον κίνδυνο για καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με νέα έρευνα, η κατανάλωση καφεΐνης μπορεί ενδεχομένως να παρατείνει τη ζωή ασθενών με χρόνια νεφρική νόσο.

Σελίδα 1 από 84

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ανάπτυξη - Σχεδίαση: ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ