Πώς να βελτιώσετε την ψυχολογία σας και να ανακουφιστείτε από την εμμηνόπαυση

Πώς να βελτιώσετε την ψυχολογία σας και να ανακουφιστείτε από την εμμηνόπαυση

Ενοχλητικά συµπτώµατα µπορεί να κάνουν την εµφάνισή τους σηµατοδοτώντας τη µετάβαση στην εµµηνόπαυση. Ευτυχώς, υπάρχουν λύσεις.

Η έναρξη εμμηνορρυσίας πριν την ηλικία των 12 ετών συνδέεται με πρόωρη εμμηνόπαυ…

Η έναρξη εμμηνορρυσίας πριν την ηλικία των 12 ετών συνδέεται με πρόωρη εμμηνόπαυση

Νέα έρευνα συνδέει την έναρξη της εμμήνου ρύσεως πριν την ηλικία των 12 ετών με πρόωρη εμμηνόπαυση ή με εμμηνόπαυση που εμφανίζεται νωρίς.

Το λίπος στην κοιλιά συνδέεται με χαμηλότερη επιβίωση από καρκίνο στους νεφρούς …

Το λίπος στην κοιλιά συνδέεται με χαμηλότερη επιβίωση από καρκίνο στους νεφρούς στις γυναίκες

Το κοιλιακό λίπος μειώνει τις πιθανότητες μιας γυναίκας να επιβιώσει από καρκίνο στους νεφρούς. Το ίδιο δεν ισχύει στους άντρες, αναφέρει νέα έρευνα.

Κόκκινο κρασί και πιθανότητες σύλληψης

Ένα ποτήρι κόκκινο κρασί την εβδομάδα βελτιώνει τις πιθανότητες σύλληψης, αναφέρει νέα έρευνα.

Ερευνητές του Washington University στις ΗΠΑ, ανακάλυψαν ότι γυναίκες που ήθελαν να συλλάβουν και κατανάλωναν τακτικά κόκκινο κρασί είχαν καλύτερα ωοθηλακικά αποθέματα. Η ερευνητική ομάδα ζήτησε από 135 γυναίκες, 18 έως 44 ετών, να κρατήσουν ημερολόγιο για τις ποσότητες μπίρας, ποτών και κρασιού που κατανάλωναν κάθε μήνα. Χρησιμοποίησαν επίσης υπέρηχους για να μετρήσουν τις καταβολές ωοθυλακίων των γυναικών.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι όσες γυναίκες κατανάλωναν περισσότερες από 5 μερίδες κόκκινου κρασιού το μήνα είχαν υψηλότερα ωοθηκικά αποθέματα. Ωστόσο, οι ερευνητές σημείωσαν επίσης ότι το λευκό κρασί, η μπίρα και τα ποτά δεν συνδέονταν με υψηλότερη γονιμότητα. Το μόριο που εμπλέκεται θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι η ρεσβερατρόλη, αντιοξειδωτικό που προστατεύει τα κύτταρα από το βιολογικό στρες και είναι άφθονο στα κόκκινα σταφύλια, τα blueberries και το κακάο.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ανάπτυξη - Σχεδίαση: ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ