Οι ανδρικές ορμόνες παίζουν σημαντικό ρόλο στη γυναικεία γονιμότητα

Οι ανδρικές ορμόνες παίζουν σημαντικό ρόλο στη γυναικεία γονιμότητα

Αρκετές κλινικές γονιμότητας έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν την τεστοστερόνη στη μορφή επιθέματος ή γέλης που εφαρμόζονται στο δέρμα, έτσι ώστε να αυξήσουν τον αριθμό των ωαρίων πο...

Ο έλεγχος του διαβήτη προσφέρει μια καλή σεξουαλική ζωή

Ο έλεγχος του διαβήτη προσφέρει μια καλή σεξουαλική ζωή

Το 50% των διαβητικών ανδρών παρουσιάζουν προβλήματα στύσης, ενώ όταν ο διαβήτης συνυπάρχει με υπέρταση τότε το 80% των ανδρών έχει πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας.  

Έρευνα μεταξύ ανδρών Η προπόνηση με βάρη προλαμβάνει τον διαβήτη τύπου ΙΙ

Έρευνα μεταξύ ανδρών Η προπόνηση με βάρη προλαμβάνει τον διαβήτη τύπου ΙΙ

Είναι γνωστό ότι ο ενδοκρινολόγος πρότεινει άσκηση σαν μέρος της ρύθμισης του διαβήτη τύπου 2 μαζί με την αγωγή. Εκτός από την αερόβια άσκηση σημαντικό ρόλο στον έλεγχο του διαβήτη...

Ιατρικά Μυστικά

Ιατρικά Μυστικά (804)

Επιστήμονες από τη Σουηδία παρακολούθησαν για 12 χρόνια 2.575 άνδρες και γυναίκες, πάνω από 60 ετών. Οι 918 από αυτούς (ή ποσοστό 36%) είχαν προδιαβήτη. Αυτό σημαίνει πως τα επίπεδα της γλυκόζης τους ήταν μεν αυξημένα, αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να θεωρηθούν διαβητικοί.

Επιστήμονες από την Πενσυλβάνια ανέλυσαν στοιχεία από σχεδόν 96.000 άτομα, την LDL των οποίων μέτρησαν το 2006, το 2008, το 2010 και το 2012.

Άνδρες που λαμβάνουν φάρμακα για την καλοήθη υπερπλασία του προστάτη αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2.

Οι ηλικιωμένοι που βάζουν ή χάνουν αρκετά κιλά μέσα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης άνοιας, σύμφωνα με μια νέα νοτιοκορεατική επιστημονική έρευνα. Η μελέτη συνιστά το συνεχή έλεγχο του βάρους κατά την τρίτη ηλικία.

Η μακροχρόνια εκπαίδευση σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικού. Αυτό εν μέρει οφείλεται, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα, στο ότι το υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο σχετίζεται με μειωμένο Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ), μειωμένη αρτηριακή πίεση και λιγότερο κάπνισμα.

Οι άνθρωποι που παρουσιάζουν στο αίμα τους αυξημένα επίπεδα της επονομαζόμενης «κακής» χοληστερίνης (LDL) διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να εμφανίσουν Αλτσχάιμερ νωρίτερα στη ζωή τους, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Hypertension Research δείχνει ότι η πρόωρη εμμηναρχή συνδέεται με μεγαλύτερο κίνδυνο υπέρτασης μελλοντικά.

Αν κάποιος καπνίζει, είναι υπέρβαρος ή έχει υπέρταση ή διαβήτη, η υγεία του εγκεφάλου του μπορεί επίσης να επηρεάζεται αρνητικά.

Η απώλεια βάρους μπορεί να μειώσει τον αριθμό των πονοκεφάλων σε ανθρώπους με παχυσαρκία που έχουν ημικρανίες, σύμφωνα με έρευνα Αμερικανών και Ιταλών ερευνητών που παρουσιάστηκε στο συνέδριο της Endocrine Society.

Οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι η σκόνη στα νοικοκυριά μας μπορεί να περιέχει πολυάριθμες χημικές ουσίες οι οποίες μπορεί να επιταχύνουν την ανάπτυξη λιποκυττάρων, συμβάλλοντας ενδεχομένως στην παχυσαρκία.

Σελίδα 1 από 58

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ανάπτυξη - Σχεδίαση: ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ