Το τοξικό λίπος αυξάνει τον κίνδυνο διαβήτη

Το τοξικό λίπος αυξάνει τον κίνδυνο διαβήτη

Νέα έρευνα ανακάλυψε ότι το τοξικό λίπος μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο διαβήτη, ακόμα και σε αδύνατους ανθρώπους.

Αυξημένος ο κίνδυνος διαβήτη για όσους εργάζονται σε εναλλασσόμενες βάρδιες

Αυξημένος ο κίνδυνος διαβήτη για όσους εργάζονται σε εναλλασσόμενες βάρδιες

Αυξημένο κίνδυνο να εμφανίσουν διαβήτη τύπου 2 παρουσιάζουν εκείνοι που εργάζονται σε εναλλασσόμενες βάρδιες, καθώς και τα βράδια, σύμφωνα με μια νέα κινεζική επιστημονική έρευνα. ...

Η ορμονική ενίσχυση μπορεί να βοηθήσει τη γονιμότητα

Η ορμονική ενίσχυση μπορεί να βοηθήσει τη γονιμότητα

Μια νέα μελέτη που ρίχνει φως στον τρόπο με τον οποίο οι βασικές ορμόνες επιδρούν στον εγκέφαλο, θα μπορούσε, σύμφωνα με τους ερευνητές, να ανοίξει το δρόμο για νέες θεραπείες.

Sensewear - Μέτρηση Φυσικής Δραστηριότητας

Γιατί είναι σημαντικό να γνωρίζουμε την καθημερινή μας φυσική δραστηριότητα;

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συνεισφέρουν στην επίτευξη της υγιεινής ζωής: η σωματική άσκηση, η υγιεινή διατροφή, ο καλός ύπνος, ο έλεγχος του άγχους και του σωματικού βάρους είναι μερικοί από αυτούς. Μελέτες όμως δείχνουν ότι ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής μας είναι απλά να κινούμαστε περισσότερο. Η αλλαγή της καθημερινότητάς σας - ώστε να είστε ποιο ενεργοί - έχει άμεση σχέση με τον έλεγχο του σωματικού βάρους, τη σωστή λειτουργία της καρδιάς, τη μείωση του άγχους, τον αποτελεσματικό έλεγχο του διαβήτη

Τι είναι το SenseWear;

Το SenseWear είναι ένα άνετο και εύκολο στη χρήση μόνιτορ, το οποίο μπορεί με ακρίβεια να παρακολουθήσει τις προσλαμβανόμενες θερμίδες του οργανισμού, τη διάρκεια της συνολικής δραστηριότητας του σώματος, τον αριθμό των βημάτων που κάνετε, την διάρκεια του ύπνου σας και πολλές άλλες παραμέτρους.

Το SenseWear διαθέτει τέσσερις αισθητήρες για να υπολογίζει τις θερμίδες που πραγματικά καταναλώθηκαν καθώς τη διάρκεια της σωματικής δραστηριότητας. Οι βηματομετρητές διαθέτουν μόνον έναν. Έχει ελεγχθεί κλινικά και χρησιμοποιείται σε νοσοκομεία και σε πανεπιστήμια όλου του κόσμου.

Παρακολουθεί και δείχνει ακριβώς πόσες θερμίδες ανά ημέρα καταναλώνετε ΕΣΕΙΣ προσωπικά, σε αντίθεση με τις θερμίδες που υπολογίζονται μέσω εξισώσεων λαμβάνοντας υπ' όψιν το μέσο όρο καύσης θερμίδων οποιουδήποτε ανθρώπου, ή από τα μηχανήματα γυμναστικής, τα οποία φυσικά δεν γνωρίζουν τίποτα για εσάς. Κάθε συσκευή SenseWear® βαθμονομείται στα ατομικά χαρακτηριστικά του χρήστη.

Γνωρίζοντας τις θερμίδες που καταναλώνετε και την διάρκεια της φυσικής δραστηριότητας κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενημερώνεστε πλήρως εσείς - και ο διαιτολόγος που σας παρακολουθεί - ώστε να μπορέσετε να βελτιώσετε την υγεία σας

Τέλος σαν πρόσθετη λειτουργία η ίδια συσκευή μπορεί ακόμα να υπολογίσει τη διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου σας. Απλά φορέστε το κατά τη διάρκεια του ύπνου και ο γιατρός σας θα είναι σε θέση να διαπιστώσει πόση ώρα σας πήρε μέχρι να κοιμηθείτε, πόση ώρα κοιμηθήκατε στην πραγματικότητα, και ποια ώρα σηκωθήκατε.

Απλά φορέστε το στο επάνω μέρος του δεξιού σας βραχίονα και είστε έτοιμοι! Το SenseWear ενεργοποιείται αυτόματα και καταγράφει δεδομένα.

Το SenseWear παρακολουθεί συνεχώς:

Τις θερμίδες που καταναλώνονται
Τη διάρκεια της φυσικής δραστηριότητας (Μέτρια, Έντονη, Πολύ έντονη)
Τον αριθμό των βημάτων που πραγματοποιείτε
Τη διάρκεια του ύπνου
Το Monitor Μεταβολισμού και Φυσικής Δραστηριότητας είναι ένα επιστημονικά τεκμηριωμένο, ακριβές και αξιόπιστο σύστημα που μπορεί να αποκαλύψει τον «αντικειμενικό» τρόπο ζωής του ενδιαφερόμενου.

Η συσκευή είναι εύχρηστη και βολική κατά την εφαρμογή.

Μετρά διάφορες φυσιολογικές παραμέτρους του σώματος, φοριέται στο δεξιό τρικέφαλο για 24 ώρες, δείχνοντας την πραγματική ενεργειακή κατανάλωση που κατέγραψε ο ενδιαφερόμενος τη χρονική περίοδο που το φορούσε, το επίπεδο της φυσικής δραστηριότητας, την διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου, στο σπίτι του, κατά τη διάρκεια καθημερινών δραστηριοτήτων, στη δουλειά, στο σχολείο, κατά τη διάρκεια άθλησης, τη νύχτα κτλ.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ανάπτυξη - Σχεδίαση: ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ