Εγκρίθηκε νέο φάρμακο για τον Υποπαραθυρεοειδισμό

Εγκρίθηκε νέο φάρμακο για τον Υποπαραθυρεοειδισμό

Το FDA ενέκρινε πρόσφατα το Natpara® (παραθυρεοειδής ορμόνη), ως συμπλήρωμα σε ασβέστιο και βιταμίνη D για τον έλεγχο της υπασβεστιαιμίας σε ασθενείς με υποπαραθυρεοειδισμό. Το φ...

Διαβήτης: Το έντονο περπάτημα βοηθά την υγεία των αρτηριών

Διαβήτης: Το έντονο περπάτημα βοηθά την υγεία των αρτηριών

Η τακτική αερόβια άσκηση, όπως το έντονο περπάτημα ή το ποδήλατο μπορεί να βελτιώσει την υγεία των αρτηριών σε ανθρώπους με διαβήτη τύπου 2, αναφέρει νέα έρευνα.

Διαβήτης: Τι να προσέχει ο ασθενής που γυμνάζεται;

Διαβήτης: Τι να προσέχει ο ασθενής που γυμνάζεται;

Η συστηματική γυμναστική προσφέρει πολλά στα άτομα με διαβήτη και μπορεί να τα βοηθήσει να ρυθμίσουν καλύτερα τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα τους - αρκεί να πληρούνται ορισμένες προϋ...

Sensewear - Μέτρηση Φυσικής Δραστηριότητας

Γιατί είναι σημαντικό να γνωρίζουμε την καθημερινή μας φυσική δραστηριότητα;

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συνεισφέρουν στην επίτευξη της υγιεινής ζωής: η σωματική άσκηση, η υγιεινή διατροφή, ο καλός ύπνος, ο έλεγχος του άγχους και του σωματικού βάρους είναι μερικοί από αυτούς. Μελέτες όμως δείχνουν ότι ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής μας είναι απλά να κινούμαστε περισσότερο. Η αλλαγή της καθημερινότητάς σας - ώστε να είστε ποιο ενεργοί - έχει άμεση σχέση με τον έλεγχο του σωματικού βάρους, τη σωστή λειτουργία της καρδιάς, τη μείωση του άγχους, τον αποτελεσματικό έλεγχο του διαβήτη

Τι είναι το SenseWear;

Το SenseWear είναι ένα άνετο και εύκολο στη χρήση μόνιτορ, το οποίο μπορεί με ακρίβεια να παρακολουθήσει τις προσλαμβανόμενες θερμίδες του οργανισμού, τη διάρκεια της συνολικής δραστηριότητας του σώματος, τον αριθμό των βημάτων που κάνετε, την διάρκεια του ύπνου σας και πολλές άλλες παραμέτρους.

Το SenseWear διαθέτει τέσσερις αισθητήρες για να υπολογίζει τις θερμίδες που πραγματικά καταναλώθηκαν καθώς τη διάρκεια της σωματικής δραστηριότητας. Οι βηματομετρητές διαθέτουν μόνον έναν. Έχει ελεγχθεί κλινικά και χρησιμοποιείται σε νοσοκομεία και σε πανεπιστήμια όλου του κόσμου.

Παρακολουθεί και δείχνει ακριβώς πόσες θερμίδες ανά ημέρα καταναλώνετε ΕΣΕΙΣ προσωπικά, σε αντίθεση με τις θερμίδες που υπολογίζονται μέσω εξισώσεων λαμβάνοντας υπ' όψιν το μέσο όρο καύσης θερμίδων οποιουδήποτε ανθρώπου, ή από τα μηχανήματα γυμναστικής, τα οποία φυσικά δεν γνωρίζουν τίποτα για εσάς. Κάθε συσκευή SenseWear® βαθμονομείται στα ατομικά χαρακτηριστικά του χρήστη.

Γνωρίζοντας τις θερμίδες που καταναλώνετε και την διάρκεια της φυσικής δραστηριότητας κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενημερώνεστε πλήρως εσείς - και ο διαιτολόγος που σας παρακολουθεί - ώστε να μπορέσετε να βελτιώσετε την υγεία σας

Τέλος σαν πρόσθετη λειτουργία η ίδια συσκευή μπορεί ακόμα να υπολογίσει τη διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου σας. Απλά φορέστε το κατά τη διάρκεια του ύπνου και ο γιατρός σας θα είναι σε θέση να διαπιστώσει πόση ώρα σας πήρε μέχρι να κοιμηθείτε, πόση ώρα κοιμηθήκατε στην πραγματικότητα, και ποια ώρα σηκωθήκατε.

Απλά φορέστε το στο επάνω μέρος του δεξιού σας βραχίονα και είστε έτοιμοι! Το SenseWear ενεργοποιείται αυτόματα και καταγράφει δεδομένα.

Το SenseWear παρακολουθεί συνεχώς:

Τις θερμίδες που καταναλώνονται
Τη διάρκεια της φυσικής δραστηριότητας (Μέτρια, Έντονη, Πολύ έντονη)
Τον αριθμό των βημάτων που πραγματοποιείτε
Τη διάρκεια του ύπνου
Το Monitor Μεταβολισμού και Φυσικής Δραστηριότητας είναι ένα επιστημονικά τεκμηριωμένο, ακριβές και αξιόπιστο σύστημα που μπορεί να αποκαλύψει τον «αντικειμενικό» τρόπο ζωής του ενδιαφερόμενου.

Η συσκευή είναι εύχρηστη και βολική κατά την εφαρμογή.

Μετρά διάφορες φυσιολογικές παραμέτρους του σώματος, φοριέται στο δεξιό τρικέφαλο για 24 ώρες, δείχνοντας την πραγματική ενεργειακή κατανάλωση που κατέγραψε ο ενδιαφερόμενος τη χρονική περίοδο που το φορούσε, το επίπεδο της φυσικής δραστηριότητας, την διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου, στο σπίτι του, κατά τη διάρκεια καθημερινών δραστηριοτήτων, στη δουλειά, στο σχολείο, κατά τη διάρκεια άθλησης, τη νύχτα κτλ.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ανάπτυξη - Σχεδίαση: ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ